Νέα Αγοράς

Furygan Wall of Fame 2014
- Furygan Wall of Fame 2014
FIT-R
2015 - FIT-R
VENT SYMPATEX HEATING
2015 - VENT SYMPATEX HEATING
CLARK
2015 - CLARK

Τα σχέδια της Furygan μας συναρπάζουν. Ποιότητα, εργονομία είναι βασική αρχή της γαλλικής εταιρείας.

Το νέο δερμάτινο CLARK είναι διακριτικό στο σχεδιασμό αλλά με τα πλήρη χαρακτηριστικά ασφαλείας CE που χρειάζεστε.
 

Αρχική τιμή 325ευρώ

POWER
2015 - POWER
DEFENDER 3 IN 1
2015 - DEFENDER 3 IN 1
ELSA
2015 - ELSA
VENT SYMPATEX
2014 - VENT SYMPATEX
FURYGAN SENSITIVE SCIENCE
2014 - FURYGAN SENSITIVE SCIENCE

Sensitive Science : Τώρα δεν χρειάζετε να βγάλετε τα γάντια σας για να χρησιμοποιήσετε τις έξυπνες συσκευές. Όσα από τα γάντια της Furygan φέρουν αυτό το σήμα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οθόνες touch screen (GPS, smartphones)

MOTO2 RABAT
2014 - MOTO2 RABAT
EXO
2015 - EXO

Exo : Η τεχνολογία Exo βασίζεται σε ένα ειδικό είδος αφρού που χρησιμοποιείται κυρίως σε προστατευτικά γαντιών. Αναπτύχθηκε με στόχο να προσφέρει αυξημένη άνεση και ασφάλεια, δίχως τη χρήση σκληρών υλικών που δυσκολεύουν τον αναβάτη στην κίνηση.

ERGOMAX RACING
2015 - ERGOMAX RACING

Ergomax :  Η πιστοποίηση Ergomax δίνεται σε προϊόντα που έχουν εργονομικό σχεδιασμό για μέγιστη άνεση και διασφαλίζουν άψογη εφαρμογή και ανεμπόδιστη κίνηση σε κάθε περίσταση.

CE APPROVED
2012 - CE APPROVED

H Furygan έχει από το 2011 τηρήσει αυστηρές προδιαγραφές κατασκευής, με αποτέλεσμα να είναι η πρώτη στον χώρο της μοτοσυκλέτας με πλήρη γκάμα αξεσουάρ που τηρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές EN-1621-2 CE Level 1

3M THINSULATE
2012 - 3M THINSULATE
ALUMINIUM WATERPROOF
- ALUMINIUM WATERPROOF
SYMPATEX
- SYMPATEX
3 LAYERS!
- 3 LAYERS!
COOLON
2015 - COOLON
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/Furygan
05-05-2012 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/Furygan

Η εταιρεία VASSALOS moto accessories φέρνει στην Ελλάδα τα πιο ασφαλή ρούχα της αγοράς!

 

FuryganMotionLab:

η πρώτη σειρά ρούχων πλήρως πιστοποιημένη CE

 

Η εταιρεία μας πάντα με γνώμονα τη μέγιστη ασφάλεια του αναβάτη στις καλύτερες τιμές της αγοράς, αντιπροσωπεύει πλέον τη γαλλική Furygan.

 

H Furygan, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στη Νîmesτης Γαλλίας, παρουσίασε το 2012 την πρώτη της σειρά ρούχων υπό την ταμπέλα MotionLab, την πρώτη συλλογή πλήρως συμβατή με τα ευρωπαϊκά πρότυπα αναφορικά με την προστασία των μοτοσυκλετιστών. Στα ρούχα που φέρουν την ταμπέλα Furygan MotionLab έχουν εφαρμοστεί καινοτομίες τελευταίας τεχνολογίας σε επίπεδο υλικών κατασκευής και αποτελούν το επιστέγασμα μηνών εντατικής έρευνας και ανάπτυξης στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου στη  Νîmes.

 

Η Furygan, ένας ήδη αναγνωρισμένος κατασκευαστής στο εξωτερικό για την ποιότητα των υλικών του, με γνώμονα τη συνεχή βελτίωση βάση των αυστηρότερων προδιαγραφών, αποφάσισε να προχωρήσει στον επανασχεδιασμό της σειράς των προϊόντων της. Σκοπός ήταν να παράγει μια πλήρη συλλογή που μπορούσε να πιστοποιηθεί με  CE,  σε επίπεδο PPE, Ατομικού Προστατευτικού Εξοπλισμού (Personal Protective Equipment). Επιπλέον, η πολιτική της Furygan για την καλύτερη δυνατή προστασία σε προσιτές τιμές δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να αποκτήσουν το βέλτιστο εξοπλισμό σε επίπεδο προστασίας αναβάτη.  

 

Για να πετύχει τους σκοπούς της, η Furygan επένδυσε σε ένα κέντρο καινοτομίας εντός των εργοστασιακών εγκαταστάσεων της, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας αντίστοιχο με αυτό που διαθέτουν τα επίσημα ευρωπαϊκά κέντρα πιστοποίησης και το ονόμασε MotionLab. Ακολούθως πραγματοποίησε 18 μήνες εντατικές έρευνες ανάπτυξης και αντοχής υλικών, πραγματοποιώντας δοκιμές πάνω στην τριβή, τα σχισίματα, τις διατρήσεις,  την εργονομία και τις προσκρούσεις, δοκιμάζοντας τόσο καινοτόμες πρώτες ύλες νέας τεχνολογίας, όσο και τα τελικά της προϊόντα.

 

 Ως εκ τούτου, η Furygan σήμερα περηφανεύεται όχι μόνο ότι κατάφερε να επιτύχει τους αρχικούς στόχους της αλλά και να τους ξεπεράσει.  Όλα τα ρούχα της σειράς Άνοιξη / Καλοκαίρι 2012 που φέρουν την ταμπέλα MotionLab,  έχουν κατασκευαστεί από δέρμα ή ύφασμα που όχι μόνο ανταποκρίνεται στους ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας αναβάτη αλλά ξεπερνάει κατά πολύ αυτές τις προδιαγραφές. Επιπροσθέτως, κάθε ρούχο της συλλογής Furygan  φέρει προστατευτικά ασφαλείας D30, πιστοποιημένα CE, στους ώμους, τους αγκώνες, τις επιγονατίδες και την πλάτη.

 

Η Furygan και η D30 σε συνδυασμό,  εγγυώνται σήμερα το μέγιστο επίπεδο επιδόσεων ασφαλείας της αγοράς για τους αναβάτες μοτοσυκλέτας. 

 

Η πρώτη συλλογή που φέρει την ταμπέλα MotionLab καλύπτει όλες τις χρήσεις: Ρούχα racing σε ύφασμα και δέρμα, μπουφάν urban για καθημερινή χρήση και touring για τα ταξίδια, παντελόνια και γάντια.  Οι τιμές ξεκινούν από 169€ για το Summer Vented textile jacket, ενώ η συλλογή περιλαμβάνει προϊόντα μεσαίας και υψηλής κατηγορίας όπως είναι τα Sydney και τα Titan textilejackets και τα Spyderκαι Hawk leatherj ackets.

 

Μπορείτε να δείτε τα καινοτόμα προϊόντα της Furyganστα παρακάτω link:

www.furygan.com

ΒΙΝΤΕΟ: 

Furygan WebTV

www.youtube.com/furyganofficial

D30 http://www.youtube.com/watch?v=Z7Qm2wGWP-A

Διαφημιστικό Motion Lab http://www.youtube.com/watch?v=nlRrmNkYPII

 

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα Furygan και την συλλογή Motion Lab όπως και για το δίκτυο καταστημάτων μας ανά την Ελλάδα, επικοινωνήστε με την VASSALOS moto accessories

 

Αμφιθέας 131, Παλαιό Φάληρο,17563

2109322471- info@vassalos.gr
www.vassalos.gr 
www.facebook.com/Vassalosmoto